"Olyanok a szavak, mint a hírnökök: mindazt a jót vagy rosszat
elbeszélik, ami ott honol abban az országban, ahonnan jöttek."
Tamási Áron

Kategóriák

Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres

Információk

Online könyvesboltunkban bárki böngészhet a termékek között. A megrendelés leadásához regisztráció szükséges, amely során a számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatokat kell megadni. A megrendelés során rögzített adatokat harmadik félnek nem adjuk tovább (kivéve a szállítócégnek a csomag kiszállításához szükséges információkat).

A vásárlás folyamata

A Tintakő Könyvesbolt weboldalán kategóriánként vagy a kereső használatával böngészhet kínálatunkban. A kiválasztott terméket a „Kosárba” feliratú gombbal helyezheti virtuális bevásárlókosarába, amelynek tartalmát a bal oldali hasábban jelezzük. A kosár tartalma alatt található a „Megrendelés” és „Kosár tartalma” gomb. Az utóbbira kattintva módosítható a bevásárlókosár tartalma. A „Megrendelés” gombra kattintva folytatható a vásárlás folyamata. Ha már regisztrált korábban oldalunkon, adja meg e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a „Tovább” gombra. (Ha elfelejtette jelszavát, kattintson az alsó linkre.) Ellenkező esetben adja meg e-mail címét, válassza az „Új felhasználó vagyok (regisztráció)” opciót és így lépjen tovább a regisztrációs lapra.

Amennyiben a regisztrációt választotta, töltse ki az adatlapot (legalább a csillaggal megjelölt mezőket), majd küldje el adatait a „Tovább” gomb megnyomásával.

A megrendelés utolsó fázisaként választhatja ki a szállítás és fizetés módját. Ezektől függően lesz látható a szállítási költség és a végösszeg. Amennyiben más címre szeretné kérni a szállítást, vagy bármely más megjegyzése lenne, itt megadhatja. A rendelés véglegesítéséhez kattintson a „Megrendelés elküldése” gombra.

A megrendelésről rendszerünk automatikus visszaigazoló e-mailt küld a megadott címre. Amennyiben a rendelés leadását követően módosítani szeretne adatain, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot lenti elérhetőségeink valamelyikén.

Szállítási költség:

A szállítási költség átutalásnál bruttó 1100 Ft (Budapesten belül 1000 Ft), utánvételes fizetésnél bruttó 1495 Ft (Budapesten belül 1395 Ft).
Bruttó 20.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes a kiszállítás.

Fizetési módok:

1. Utánvét
A teljes összeg kiegyenlítése kézbesítéskor esedékes.

2. Banki átutalás
Átutalásos fizetésnél bankszámlaszámunk: 10918001-00000073-66580007 (UniCredit Bank)
Kérjük, hogy átutaláskor közleményként szerepeltessék a rendelés azonosítóját. Az összeg beérkezését követően azonnal küldjük a csomagot.

3. Személyes átvétel
A megrendelt kiadványok a Marczibányi Téri Művelődési Központ Tintakő Könyvesboltban (1022 Budapest, Marczibányi Tér 5/a) vehetők át nyitvatartási időben. Fizetés az átvételkor.

Elállás

A jogszabályoknak megfelelően az átvételtől számított nyolc munkanapon belül a vásárló indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándék esetén a terméket és az eredeti számlát postai úton, futárral vagy személyesen székhelyünkre kell visszajuttatni. A visszaszolgáltatás költsége minden esetben a vásárlót terheli, bérmentesítés nélkül feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy elállási szándékát lehetőleg először e-mailben jelezze részünkre. Elállás esetén a vásárló által kifizetett összeget legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 (harminc) napon belül fizetjük vissza.