"Olyanok a szavak, mint a hírnökök: mindazt a jót vagy rosszat
elbeszélik, ami ott honol abban az országban, ahonnan jöttek."
Tamási Áron

Kategóriák

Kosár tartalma

Kosara jelenleg üres

Információk

Online könyvesboltunkban bárki böngészhet a termékek között. A megrendelés leadásához regisztráció szükséges, amely során a számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatokat kell megadni. A megrendelés során rögzített adatokat harmadik félnek nem adjuk tovább (kivéve a szállítócégnek a csomag kiszállításához szükséges információkat).

A vásárlás folyamata

A Tintakő Könyvesbolt weboldalán kategóriánként vagy a kereső használatával böngészhet kínálatunkban. A kiválasztott terméket a „Kosárba” feliratú gombbal helyezheti virtuális bevásárlókosarába, amelynek tartalmát a bal oldali hasábban jelezzük. A kosár tartalma alatt található a „Megrendelés” és „Kosár tartalma” gomb. Az utóbbira kattintva módosítható a bevásárlókosár tartalma. A „Megrendelés” gombra kattintva folytatható a vásárlás folyamata. Ha már regisztrált korábban oldalunkon, adja meg e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a „Tovább” gombra. (Ha elfelejtette jelszavát, kattintson az alsó linkre.) Ellenkező esetben adja meg e-mail címét, válassza az „Új felhasználó vagyok (regisztráció)” opciót és így lépjen tovább a regisztrációs lapra.

Amennyiben a regisztrációt választotta, töltse ki az adatlapot (legalább a csillaggal megjelölt mezőket), majd küldje el adatait a „Tovább” gomb megnyomásával.

A megrendelés utolsó fázisaként választhatja ki a szállítás módját. Ezektől függően lesz látható a kiválasztott termékek végösszege. A szállítási költséget az autómatikusan generált visszaigazoló email után küldjük ki a megadott email címre. A szállítás költsége a termékek súlyától függ. Kérjük, csak e levél elolvasása után utalja el részünkre a rendelésének végösszegét. Amennyiben más címre szeretné kérni a szállítást, vagy bármely más megjegyzése lenne, itt megadhatja. A rendelés véglegesítéséhez kattintson a „Megrendelés elküldése” gombra.

A megrendelésről rendszerünk automatikus visszaigazoló e-mailt küld a megadott címre. A szállítási költségről és a feladási időpontról értesítést küldünk emailben. Amennyiben a rendelés leadását követően módosítani szeretne adatain, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot lenti elérhetőségeink valamelyikén.

Fizetési módok:

1. Belföldi házhozszállítás
A teljes összeg kiegyenlítése előre utalás formájában történik.

Utalási információk

Név: II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft.

Bankszámlaszám: 12001008-01351837-00100005 (Raiffeisen Bank)

Közlemény: a rendelés azonosító

2. Személyes átvétel

A megrendelt kiadványok a Marczibányi Téri Művelődési Központ Információs pultjánál (1022 Budapest, Marczibányi Tér 5/a) vehetők át 8 - 18 óra között (Kivétel a karácsonyi és nyári időszakban. Kérem, figyeljék honlapunkat a nyitvatartás miatt www.marczi.hu ). Fizetés az átvételkor.

Személyes átvétel esetén 10% kedvezményt biztosítunk a végösszegből, ha érvényes, névre szóló II. Kerület Kártyát hoz magával és bemutatja az átadó munkatársnak. ÁFÁS számla igénylés esetén a kedvezmény nem érvényesíthető.

Szállítási költség:

A megrendelt könyveket a Magyar Posta munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot feladjuk a Postán, email-ben értesítjük Önt.

2 kg - ig: 2.650 Ft

5 kg - ig: 2.975 Ft

10 kg - ig: 3.215 Ft

20 kg - ig: 3.935 Ft

Elállás:

A jogszabályoknak megfelelően az átvételtől számított 14 naptári napon belül a vásárló indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándék esetén a terméket és az eredeti számlát postai úton, futárral vagy személyesen székhelyünkre kell visszajuttatni. A visszaszolgáltatás költsége minden esetben a vásárlót terheli, bérmentesítés nélkül feladott küldeményt nem áll módunkban átvenni. Kérjük, hogy elállási szándékát  e-mailben jelezze részünkre a  emailcímre küldött levélben. Elállás esetén a vásárló által kifizetett összeget legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 30 (harminc) napon belül fizetjük vissza.